Community vs. Cloud Server privat: Care este cel mai bun pentru tine?

Aceste zile, salvarea informațiilor dvs. pe un server cloud este un pariu sigur. Acest lucru este dublu dacă aveți o afacere și aveți nevoie de spațiu de stocare. Dar ar trebui să alegeți un server public cloud sau un server cloud privat?

Tipul de server pe care ar trebui să-l primiți depinde de nevoile dvs. Ambii au beneficii care ar trebui luate în considerare înainte de a make a decision.

În acest articol, vom discuta despre serverele cloud privat și community și de ce puteți alege una peste alta.

Ce este un server community Cloud?

Termenul "server community cloud" se referă la un server cloud utilizat de mai mulți utilizatori. Fiecare utilizator va avea o bucată izolată din cloud, dar vor exista și alți utilizatori care vor împărtăși resursele stivei cloud.

Suma resurselor variază în funcție de planul de găzduire în cloud pe care îl selectați. Acestea pot varia de la servere concepute pentru web site-uri de afaceri mici până la platforme de mari dimensiuni capabile să găzduiască milioane de utilizatori.

Motive pentru utilizarea unui server community Cloud

Serverele cloud publice au multe puncte bune, inclusiv costul și viteza. Să aruncăm o privire la aceste puncte și mai jos.

Resurse scalabile

Beneficiul cheie al unui server community cloud este capacitatea de a implementa imediat un server nou și de a scala instantaneu resursele. Aveți, de asemenea, opțiunea de a implementa un nou server în câteva secunde. Comparat cu un server dedicat, treatment durează aproximativ 24 de ore pentru furnizare și are doar o cantitate finită de resurse, acesta este un beneficiu uriaș.

Charge

Acest idea de server Chargeă în typical mai puțin decât omologul său privat.

Unul dintre motivele pentru treatment serverele cloud publice costă mai puțin este că acestea sunt partajate de mai mulți utilizatori. Costul de întreținere a tuturor componentelor serverului este, prin urmare, mai mic pentru fiecare utilizator.

Mai puțin perturbare

Deoarece serverele cloud publice au atât de multe resurse, acestea nu sunt, de obicei, afectate de "sughiț" din sistem. Fiecare elementă este proiectată redundant pentru o durată de funcționare optimă. Oferim o garanție de uptime de one hundred% pe platforma cloud.

Independenţă

Serverele cloud publice nu necesită ca dvs. să fiți în orice locație pentru a accesa serviciile sale. Atâta timp cât aveți acces server dedicat la World wide web, aveți acces la nor.

Ce este un server privat de cloud?

Un server privat de cloud funcționează la fel ca un server public cloud. Singura diferență significantă este că un singur utilizator are acces la întregul stiluri de cloud.

Din acest motiv, serverele private cloud sunt denumite uneori "nori interne" sau "nori corporatiști".

Motive pentru utilizarea unui server privat privat

Deoarece aceste servere funcționează mult ca un server public cloud, acestea oferă multe din aceleași beneficii. Veți găsi servere private cloud la fel de scalabile și personalizabile ca cele publice. De fapt, ele sunt mai personalizabile decât serverele cloud publice.

Să aruncăm o privire la aceste minunate puncte și mai jos.

Securitate

Privirea de top a serverelor cloud private este securitatea.

Un server privat de cloud este conceput special pentru a permite accesul anumitor persoane numai la anumite persoane. Din acest motiv, ele prezintă un nivel ridicat de intimitate și securitate.

Deplină concordanță

Serverele cloud publice servesc mai mulți clienți. Acestea oferă mai multe funcții la cerere pentru acei clienți, dar conformitatea completă nu este una dintre aceste caracteristici.

Un server cloud privat funcționează diferit. Este dedicat unui singur client. Ca atare, trebuie să îndeplinească toate nevoile clientului.

Anumite industrii cer ca datele să fie găzduite pe un server la care nu au acces alți utilizatori. Chiar dacă un server cloud public are utilizatorii complet izolați unul de celălalt, acest lucru nu ar fi suficient de bun pentru anumite reglementări de conformitate. Aici sunt cele mai potrivite servere private cloud.

Din acest motiv, serverele private cloud trebuie să respecte pe deplin politica companiei. Toate datele trebuie să fie stocate și tratate exact așa cum dictează politica companiei.

Personalizare

Deoarece un server de cloud privat servește doar unui singur client, acesta trebuie să ofere toate caracteristicile necesare clientului. Ca rezultat, serverele private cloud sunt foarte personalizabile.

În plus, puteți combina servere private cloud cu funcții ale serverelor cloud publice.

De exemplu, serverele suplimentare pot funcționa împreună cu serverul cloud privat pentru a crește viteza. Datorită establishedărilor serverului principal, companiile nu vor trebui să se workforceă de potențialele pierderi de day.

Aveți nevoie de un server community, hibrid sau privat pentru cloud? Contacteaza-ne!
Suntem la ServerMania autoritatea pe serverele cloud și alte sisteme bazate pe World wide web. De la resurse la asistență pentru clienți, le oferim totul la ServerMania.

Te gândești la obținerea unui server de cloud? Aveți nevoie de mai multe informații despre ele înainte de a vă lua decizia? Ajungeți la noi astăzi și vom fi fericiți să vă ajutăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *